Recent Posts

Thursday, October 8, 2009

Мениджър на зелено


Мениджър на зелено



Мода, мода, мода!
Апартаменти на зелено, еко туризъм на зелено ..... Е, беше време, когато възпяваха и парите да бъдат в зелено, но...традициите не са това, което бяха.

В образованието няма мода. Там има традиции, там има престиж, там има перспектива, има мечти, амбиции, очаквания и надежди. Както и в туризма – дестинации с доказани предимства, престижни агенции, безкрайни очаквания и мечти на туристи, амбиции да бъдат утвърдени малко познати и непроучени кътчета райска земя. И един мениджър – ТИ! Креативен, амбициозен и достатъчно мотивиран да повярваш, че можеш да сбъднеш не само своите, и чуждите мечти!

Сега си млад... и си зелен. Сега всичко е далеко...и високо...и... сладко, защото е непознато и ти предстои! И правиш план:

Име: Бъдещ Мениджър
Отправна точка: България
Маршрут: България – Холандия – България
Крайна точка: Границата на твоите мечти
Цел: Успешен мениджър управление и консултиране в международния туризъм

Богатството на туризма е в богатството на предлагането. Качеството му трябва да бъде в качеството на управлението. Стъпка напред пред посредствеността и недоволството е Международно Висше Бизнес Училище, което вече пет години предлага престижно холандско образование в България. И да – сбъдва мечти! Амбицира и мотивира. Създава успешни мениджъри, управители, консултанти. Взима ги на зелено, без да е мода, и ги изпраща готови да сбъдват мечти!

0 comments:

Post a Comment